IAAPA Expo Europe 2021

Barcelona – Spain

Προσβλέποντας με αισιοδοξία – αυτό ήταν το θέμα της εναρκτήριας ομιλίας της  IAAPA Expo Europe 2021, στην Ισπανία και συνεχίστηκε κατά την διάρκεια της έκθεσης φέρνοντας και πάλι κοντά τους επαγγελματίες του κλάδου της ψυχαγωγίας, στην Ισπανία. Οι προκαταρκτικές εκτιμήσεις δείχνουν ότι η έκθεση  προσέλκυσε 8.500 επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων 5.800 αγοραστών και 439 εταιρειών. Οι συμμετέχοντες επισκέπτες  εκπροσώπησαν 3.200 εταιρείες. Η IAAPA Expo Europe επικεντρώθηκε στην ανθεκτικότητα, την καινοτομία και την μελλοντική προώθηση.

“Η IAAPA Expo Europe αντιπροσωπεύει ένα νέο ξεκίνημα για ολόκληρη τη βιομηχανία μας”, δήλωσε ο Jakob Wahl, αντιπρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής, IAAPA Europe, Middle East, and Africa (EMEA), κατά την εναρκτήρια ομιλία του. “Αυτή η Έκθεση αφορά την προετοιμασία για το μέλλον, την αλληλοέμπνευση  και την ανταλλαγή σημαντικών μαθημάτων από την παγκόσμια πανδημία.”

Οι εκθέτες και οι παρευρισκόμενοι γέμισαν δύο αίθουσες του Fira Barcelona Gran Via, και συζήτησαν μαζί τις κρίσιμες επιχειρηματικές ανάγκες, ανακάλυψαν νέα προϊόντα και υπηρεσίες και εξέτασαν λύσεις για τους επισκέπτες, ενώ προώθησαν νέες προδιαγραφές και διαδικασίες που εξελίχθηκαν λόγω της παγκόσμιας πανδημίας.

«Η βιομηχανία της ψυχαγωγίας είναι πραγματικά σαν μια οικογένεια», δήλωσε ο Χαλ ΜακΕβόι, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της IAAPA, «Το να επιστρέψουμε επιτέλους μαζί – προσωπικά – σημαίνει πολλά. Κατανοούμε ότι τα μέλη μας και ο κλάδος εξακολουθούν να εργάζονται για τον συνεχιζόμενο αντίκτυπο του COVID-19, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι ο κλάδος θα βγει από αυτές τις προκλήσεις πιο δυνατός από ποτέ. Ο ρόλος μας είναι να βοηθήσουμε τα μέλη και την παγκόσμια βιομηχανία ψυχαγωγίας  να προωθηθούν και η IAAPA Expo Europe ήταν ένα σημαντικό βήμα προς την πλήρη ανάκαμψη ».

Αρκετοί ήταν και οι Έλληνες επιχειρηματίες που έδωσαν το παρόν αναμεσά τους Δημήτρης και Μάριος Σφακιανάκης, Άγγελος Καλπάκας, Τάσος Κυριακίδης, Τάσος Σιβισσίδης, Κώστας Σαρόγλου, Κόκκινος, Αλετράς, Σαργούς κ.ά, καθώς είχαμε και μια ελληνική συμμετοχή της εταιρείας zeppelin hellas. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της εταιρείας:

Το μοντέλο του σύγχρονου παιδότοπου αλλάζει, φέρνει νέα παιχνίδια με συμμετοχή πλέον και της τεχνολογίας. Με τη συμμετοχή της εταιρείας μας στην διεθνή έκθεση στην Βαρκελώνη διαπιστώθηκε άλλη μια φορά ότι οι αλλαγές που έρχονται είναι μεγάλες και αναπόφευκτες. Η καινοτομία στο παιχνίδι είναι γεγονός, ο παιδότοπος ακολουθεί τις νέεςτάσεις στην αγορά και προσαρμόζεται γρήγορα στις αλλαγές που έρχονται. Είναι ανάγκη για το επιχειρηματία που θέλει να προσελκύσει και να δημιουργήσει πιστούς πελάτες να είναι ανοιχτός σε νέες ιδέες να προβλέπει, να δημιουργεί ευκαιρίες ώστε να μη βρίσκεται πίσω από τις εξελίξεις.Με τα διαδραστικά παιχνίδια συνδυάζεται η φυσική δραστηριότητα με την συμμετοχή του παιδιού σε ομάδες και ολοκλήρωση στόχων. Το παιδί συμμετέχει με ήχους, αισθητήρες, στόχους. Όλοι οι καινούργιοι παιδότοποι κάνουν χρήση της τεχνολογίας μέσω της οποίας δίνουν κίνητρο στα παιδιά να έρθουν να παίξουν, να μάθουν, να βάλουν στόχους, να πετύχουν, να αθληθούν, να συμμετέχουν σε ομάδες. Ανακαλύπτουν και μοιράζονται αυτό που δημιουργούν. Οι νέοι έξυπνοι διαδραστικοί παιδότοποι της Zeppelin είναι σχεδιασμένοι να προσφέρουν fun να ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα, να προάγουν τη φυσική δραστηριότητα με το πραγματικό σπορ, έχουν την ικανότητα να ανεβάζουν επίπεδο στο παιχνίδι και να παροτρύνουν το παιδί να παίξει.

Μάθε πρώτος όλα τα νέα

Γράψου στο newsletter μας και ενημερώσουμε πρώτος για τα νέα του χώρου.